Rijplaten en schotten zijn er in allerlei soorten dikten en maten. Deze zijn op de tarievenlijst vermeld. Wij beschikken over een zware heftruck met een hefcapaciteit van 15 ton voor brede rijplaten en schotten. Hierdoor kan zeer efficiënt worden geladen en gelost.

De rijplaten kunnen worden afgehaald maar worden meestal door ons gebracht en uitgelegd. Hiervoor beschikken wij o.a. over een unieke trailer waarmee de chauffeur vanaf zijn positie op de kraan de trailer kan besturen. Hierdoor wordt de chauffeur minder belast en kan er efficiënter worden uitgelegd.

Voor tijdelijke overbrugging van sloten, bijvoorbeeld in tijdelijke toegangswegen, beschikken wij over zware brugschotten. Pontons worden door ons verhuurd voor o.a. het plaatsen van of het vervoer van zware objecten over water of tijdelijke uitbreiding van een werkterrein op water. Door de combinatie van pontons en schotten kunnen wij in vrijwel iedere situatie een oplossing bieden.

Het plaatsen en weer verwijderen van schotten en pontons kunnen wij compleet voor u verzorgen. Onze bedrijfsleider zal u hierbij graag adviseren en een prijsopgaaf doen.

Solid BV
Solid BV
Solid BV