Door de beschikking over zand, grond, rijplaten, schotten, granulaten, tijdelijke hekwerken en modern materieel kunnen wij de complete aanleg en het opruimen van tijdelijke toegangswegen en (bouw-) terreinen verzorgen. Indien vooraf bekend is hoeveel zand, grond of granulaat weer beschikbaar komt, brengen wij dit in mindering op de offerte.

Voor de uitvoering volstaat meestal een (schets-) tekening, waarop de maten zijn aangegeven. Indien nodig, bijvoorbeeld bij de inrichting van een werkterrein van een bouwwerk, kunnen wij voor de maatvoering en een werktekening zorg dragen. De voorbereidingen voor het plaatsen van keten, zoals tijdelijke riolering, sleuven voor leidingen etc. verzorgen wij eveneens.

Doordat wij de complete inrichting en de opruiming tegen zeer concurrerende prijzen verzorgen kan de opdrachtgever tijd en geld besparen en zich bezig houden met haar eigenlijke taken.

Ook voor tijdelijke inrichtingen zal onze bedrijfsleider u graag ter plaatse adviseren in verband met draagkracht van de grond, laad- en losmogelijkheden, ruimtelijke mogelijkheden etc.

Solid BV
Solid BV
Solid BV